حدیث روز
متن حديث

شنبه، 1 دی 1403 Saturday, 21 December 2024 ساعت آمار کلی سايت
تعداد کل نوشته ها : 1953 تعداد خبرهای امروز : 8 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0
×

اطلاعیه ها

“توسعه نیشکر و صنایع جانبی” در صف عرضه اولیه فرابورس احداث نیروگاه برق و افزایش برداشت سبز نیشکر در دستور کار است/تلاش نیشکر برای مهندسی معکوس هاروسترهای پیشرفته عملیات احداث نخلستان در کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی آغاز شد/گام بلند نیشکر در توسعه پایدار با احداث نخلستان و افتتاح انسکتاریوم اقدامات مناسبی در راستای حفاظت از محیط‌ زیست در نیشکر انجام شده است/ لزوم توسعه فعالیت‌های مبتنی بر محیط‌ زیست در خوزستان انسکتاریوم نیشکر دعبل خزاعی افتتاح شد/ صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر با حذف کامل سموم شیمیایی/ زنبورهای تلنموس جایگزینی برای سموم شیمیایی میانگین راندمان نیشکر به ۹۰ تُن در هکتار رسید ظرفیت تولید سالانه کیسه‌ بسته‌بندی شکر به ۲۵ میلیون تخته رسید آیت الله جزایری: خودکفایی تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز، دستاورد ارزشمند صنعت نیشکر است تقدیر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور از مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز فولادسازی شادگان، از رویا تا واقعیت

رکوردی جدید در شرکت توسعه نیشکر؛

میانگین راندمان نیشکر به ۹۰ تُن در هکتار رسید

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از دستیابی به رکوردی جدید در صنعت نیشکر خبر داد و گفت: میانگین راندمان نیشکر در واحدهای نیشکری به ۹۰ تُن در هکتار افزایش‌یافته است که این دستاورد در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است.

پ
پ

به گزارش خط شهر و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر عبدعلی ناصری، شنبه، ۱۰ آذرماه، در نشست مجمع مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، این موفقیت را نتیجه فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی این مؤسسه دانست و گفت: فعالیت‌های مؤسسه تحقیقات و آموزش نیشکر در عملکرد و سودآوری شرکت‌های نیشکری به‌خوبی مشهود است.


به گفته وی، استفاده از روش‌های نوین به‌زراعی، تولید زنبورهای تلنموس به‌منظور مبارزه بیولوژیک با آفات نیشکر و همچنین تولید واریته‌های سازگار با اقلیم خوزستان، از عوامل اصلی این دستاورد است.


مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر همچنین به رکورد تاریخی راندمان نیشکر در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و گفت: در آن سال، راندمان نیشکر در برخی مزارع به ۱۲۰ تن در هکتار نیز رسید، اما میانگین راندمان نیشکر ۹۰ تُن در هکتار است که امروز این میزان محقق شده است.


نیشکر، یک دانشگاه بزرگ تولید علم


ناصری همچنین بر اهمیت آموزش به‌عنوان رکن اصلی پیشرفت تأکید کرد و بیان داشت: صنعت نیشکر همچون یک دانشگاه تولید علم عمل می‌کند و لازم است تمام کارکنان با بهره‌گیری از آموزش‌های هدفمند، به این روند موفقیت‌آمیز ادامه دهند.


وی در پایان خواستار مشارکت گسترده‌تر مؤسسه تحقیقات و آموزش نیشکر در تولید محتوای آموزشی شد و تأکید کرد: انتشار این محتواها در میان جامعه هدف می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سطح آگاهی مردم و همچنین دانش و تجربه متخصصان صنعت نیشکر ایفا کند.


بر اساس این گزارش، نیاز سالانه کشور به شکر حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن است که از این میزان، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن شکر از طریق تولید داخلی شامل نیشکر و چغندرقند تأمین می‌شود.


عجین‌شدن پژوهش و تجربه در صنعت نیشکر، نوآوری‌ها و خلاقیت‌هایی را رقم زده که موجب شده شرکت توسعه نیشکر در کنار تولید به پشتوانه همین پژوهش‌ها به‌عنوان مرکزی علمی شناخته شود و در تمامی شاخص‌های صنعتی و کشاورزی به بالندگی برسد.

شناسه : 1971 01 دی 1403 - 14:45 5 بازدید ارسال توسط : خط شهر

ثبت دیدگاه

تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. شما اولین دیدگاه را ارسال نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.