به گزارش خط شهر و به نقل از روابط عمومی، دکتر عبدعلی ناصری افزود: این طرح دانشبنیان به منظور مدیریت هرچه بیشتر منابع آبی، در این شرکت اجرایی شد تا پس از پشت سرگذاشتن آزمایشهای اولیه، در سطحی وسیعتر به کار گرفته شود.
وی صرفه جویی در مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت آن، افزایش میزان تولید و کیفیت محصول، کاهش رویش علف های هرز، کاهش هزینههای بهرهبرداری و نگهداری، صرفه جویی در مصرف کود، عدم فرسایش خاک، سهولت در کشت، داشت و برداشت، حرکت آسان ماشین آلات در مزارع و رشد بهتر گیاه نیشکر را از مزایای اجرای طرح آبیاری قطرهای زیرسطحی بیان کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در ادامه با بیان اینکه عمر مفید این سامانه ۱۲ تا ۱۵ سال است افزود: در این طرح دانش بنیان نیاز آبی گیاه با حداقل تبخیر تامین میشود.
ناصری افزود: در صورت اجرای این طرح در طرحهای هشتگانه نیشکری وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مصرف آب تا یک دهم کاهش خواهد یافت.
وی تنش آبی، شوری و خشکسالی را از چالشهای پیش روی کشت و صنعتهای نیشکری خوزستان بیان و ابراز امیدواری کرد با توسعه طرح آبیاری زیرسطحی در سالهای آینده، چالشهای پیشروی صنعت نیشکر در خوزستان به حداقل ممکن برسد.
ثبت دیدگاه