حدیث روز
متن حديث

جمعه، 27 مهر 1403 Friday, 18 October 2024 ساعت آمار کلی سايت
تعداد کل نوشته ها : 1904 تعداد خبرهای امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0
×

نگرانی از شرایط خوزستان در هفته آینده / ابتلای ۱۲ درصد کادر درمان

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه خوزستان بالاترین تعداد مراجعه‌کنندگان موارد سرپایی کرونا را در کشور دارد، گفت: میزان مراجعه‌کنندگان سرپایی خوزستان تقریبا دو برابر بیشتر از بالاترین آمار نمودار کشوری است.

پ
پ

به گزارش خط شهر، حبیب حی‌بر در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۳۰ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس گزارشی که هفته گذشته از سوی وزارت بهداشت منتشر شد، خوزستان بالاترین تعداد مراجعه‌کنندگان موارد سرپایی را داشته و تعداد مراجعه‌کنندگان سرپایی در خوزستان قابل مقایسه با دیگر نقاط کشور نیست؛ میزان مراجعه‌کنندگان سرپایی خوزستان تقریبا دو برابر بیشتر از بالاترین آمار نمودار کشوری است.

وی افزود: این آمار نشان‌دهنده بار مراجعات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خوزستان است. این میزان مراجعه در حالی است که ۱۲ درصد کادر درمان بیمار شده‌اند و به مرخصی استعلاجی رفته‌اند یا در حال رفتن به مرخصی استعلاجی هستند.

حی‌بر گفت: در هفته گذشته ۶۵۸ نفر از ۴ هزار و ۶۸۱ کادر پرستاری خوزستان به بیماری کووید – ۱۹ مبتلا شده‌اند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: با توجه به این شرایط، نسبت به وضعیت روزهای آینده در این هفته نگران هستیم.

وی با اشاره به وضعیت بیماری در بهمن‌ماه، تصریح کرد: در هر هفته از این ماه، تعداد بیماران سرپایی و بستری کرونا افزایش یافته است. هر هفته موارد فوت ناشی از کرونا نیز رو به افزایش بوده به گونه‌ای که در هفته چهارم بهمن‌ماه ۵۹ فوتی داشتیم.

حی‌بر ادامه داد: در هفته چهارم بهمن‌ماه ۶۶ بیمار اینتوبه داریم که احتمال فوت این بیماران بدحال وجود دارد. ما خود را در مقابل حتی یک مرگ مسئول می‌دانیم و همه تلاش‌مان برای این است که شرمنده مردم نشویم اما با این وجود تعداد بیماران اینتوبه به صورت معناداری افزایش یافته است. البته این مساله نیز به دلیل شرایط خاص خوزستان مانند وجود بیماری‌های زمینه‌ای، آسیب‌های ناشی از جنگ، وجود جانبازان و آلودگی هوا بوده است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر ۶۳ درصد تخت‌های عادی و ۷۶.۵ درصد تخت‌های ICU اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا اشغال هستند. این میزان اشغال تخت‌های ICU نباید ما را خوشحال کند زیرا همه ICUهای دانشگاهی اهواز پر هستند و درصد تخت‌های خالی نیز مربوط به شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز است.

وی افزود: همچنین ۷۷ درصد تخت‌های ICU و ۵۵ درصد تخت‌های عادی اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان ابوذر اهواز اشغال هستند.

حی‌بر عنوان کرد: تا روز پنجشنبه ۶۰۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز بستری بودند که ۴۰۷ نفر از این تعداد در بخش‌های عادی و ۱۹۹ نفر از این تعداد در بخش‌های ویژه بستری بوده‌اند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مبتلا به کرونا، گفت: آمادگی لازم ایجاد شده است تا اگر در روزهای آینده با موج بدتری از بیماری مواجه شویم، خدمات مناسبی به مردم ارائه دهیم اما باید توجه شود امکانات نامحدود نیستند.

وی عنوان کرد: کمبود تخت PICU، کمبود تجهیزات مصرفی محافظتی، کمبود نیروی درمانی پرستار به دلیل ابتلای بالای پرسنل به کرونا و کمبود ونتیلاتور مواردی هستند که نیاز به مداخله دارند. با توجه به نگرانی از افزایش بیماران نیازمند ICU از استاندار درخواست کردیم در صورت امکان تعدادی ونتیلاتور در اختیار ما قرار بگیرد تا در صورت مواجه شدن با شرایط بد در این هفته، شرایط بهتر مدیریت شود.

حی‌بر با اشاره به فوت یکی از مدافعان سلامت در پی ابتلا به کرونا در سن ۳۹ سالگی، افزود: متاسفانه اقبال عمومی نسبت به هشدارها کاهش یافته است که باید آگاهی‌رسانی به جامعه افزایش یابد تا این موج نگرانی به جامعه منتقل شود.


منبع خبر: ایسنا
شناسه : 199 30 بهمن 1400 - 21:51 384 بازدید ارسال توسط : خط شهر

ثبت دیدگاه

تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. شما اولین دیدگاه را ارسال نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.