حدیث روز
متن حديث

سه شنبه، 20 آذر 1403 Tuesday, 10 December 2024 ساعت آمار کلی سايت
تعداد کل نوشته ها : 1943 تعداد خبرهای امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0
×
گامی بزرگ در خود کفایی صنعت نفت کشور؛

پروژه ساخت بار اول دستگاه جریان سنج چند فازی (MPFM) شركت نفت و گاز اروندان وارد فاز اجرایی شد

پروژه ساخت بار اول دستگاه جریان سنج چند فازی (MPFM) در شرکت نفت و گاز اروندان، با استفاده از دانش و توان داخلی از طریق یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی وارد فاز اجرایی شد.

پ
پ

به گزارش خط شهر و به نقل از روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، (امروز ۲مرداد۱۴۰۳) جلسه هماهنگی عملیاتی پروژه ساخت بار اول دستگاه جریان سنج چندفازی (MPFM) در شرکت نفت و گاز اروندان برگزار شد.

عیسی نویری رییس پژوهش و توسعه شرکت نفت و گاز اروندان و مجری این طرح در این جلسه اظهار کرد: اولین دستگاه (MPFM) سیار ساخته شده در ایران، با همکاری شرکت نفت و گاز اروندان و یک شرکت دانش‌بنیان در بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران رونمایی شده بود.

وی افزود: در ادامه پروژه ساخت بار اول دستگاه جریان سنج چند فازی، ساخت دستگاه مرجع ۴ اینچ، تعمیر و بازسازی هشت دستگاه (MPFM) موجود در منطقه نفتی دارخوین و همچنین تغییر کاربری دو دستگاه به صورت سیار در دستور کار قرار گرفت که ایده ساخت سیار این دستگاه در دنیا بسیار نوآورانه و بدون مشابه است.

رئیس پژوهش و توسعه شرکت نفت و گاز اروندان در خصوص اهمیت این پروژه گفت: این دستگاه به علت فناوری بالا و استفاده از فناوری هسته‌ای در آشکارسازهای آن، صد در صد کالایی تحریمی و غیر قابل واردات بود و پس از توقف خدمات کالیبراسیون، تعمیرات و بروزرسانی نرم افزاری این تجهیزات از سوی شرکت‌های تولیدکننده خارجی، دستگاه‌های موجود یک به یک از رده خارج و غیر قابل استفاده شدند. همچنین به واسطه تاثیر خروجی داده‌های دستگاه (MPFM) در پیش‌بینی تولید، افزایش تولید بهینه‌سازی فرآیند فرآورش بومی سازی این تجهیز در صنعت نفت ایران بسیار حائز اهمیت است.

همچنین در پایان این جلسه که چند تن از روسای هر دو شرکت حضور داشتند طی بازدید میدانی از تجهیزات، عملیات جدایش دو دستگاه نخست به منظور تعمیر و بازسازی آغاز شد.

گفتنی است؛ این پروژه یک گام مهم در راستای خودکفایی و تحریم‌زدایی در صنعت نفت ایران است. بومی‌سازی این دستگاه علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، امکان تعمیر و نگهداری و بروزرسانی نرم‌افزاری آن در داخل کشور را فراهم می‌کند.

این پروژه می‌تواند به افزایش تولید، بهینه‌سازی فرآیند فرآورش و صرفه‌جویی در هزینه‌ها در صنعت نفت کمک کند.


شناسه : 1871 04 مرداد 1403 - 18:39 81 بازدید ارسال توسط : خط شهر

ثبت دیدگاه

تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. شما اولین دیدگاه را ارسال نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.