حدیث روز
متن حديث

یکشنبه، 2 شهریور 1404 Sunday, 24 August 2025 ساعت آمار کلی سايت
تعداد کل نوشته ها : 2152 تعداد خبرهای امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0
×

اطلاعیه ها

نشست مدیران اروندان و ملی حفاری ایران با حضور نائب رئیس كمیسیون انرژی مجلس/هم‌افزایی اروندان و ملی حفاری ایران برای جهش تولید نفت انتقاد رئیس ستاد کارگری دکتر پزشکیان در خوزستان به مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس/از ابقای مدیران ناکارآمد تا عنادورزی با حامیان دولت احتمال استیضاح وزیر ورزش و جوانان/آیا تیم ملی فوتبال از شرکت در مسابقات جام جهانی کنار گذاشته می‌شود؟ تاب‌آوری فولاد خوزستان در برابر شوک انرژی در سال‌های اخیر/ چرا سرمایه‌گذاری در نیروگاه برق، راهبردی‌ترین نیاز امروز فولاد خوزستان است؟ شائبه دخالت وزیر ورزش در فوتبال؛ آتش زیر خاکستر تعلیق ایران از جام جهانی دستاوردهای راهبردی ایران و مسیر آینده کشور زخمی بر پیکره خوزستان و سکوتی سنگین در سطح ملی وعده‌های ۳۰۰ مگاواتی بی‌اثر، قطعی برق در اوج گرما همچنان ادامه دارد راه‌اندازی واحد تفکیک‌گر سیار نفت در آزادگان جنوبی با هدف احیای چاه‌های کم‌فشار اجرای پایلوت طرح «توسعه محله‌محور» در سه شهر خوزستان آغاز می‌شود

دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی

همزمان با روز جهانی «تأیید صلاحیت»، آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، موفق به دریافت گواهینامه ملی تأیید صلاحیت استاندارد در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و مُلاس شد.

پ
پ

به گزارش خط شهر و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیرکل سازمان استاندارد خوزستان، دوشنبه (۲۰ خردادماه) با حضور در مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، ضمن اعطای این گواهینامه، از آزمایشگاه‌های صنایع غذایی، میکروبی و کالیبراسیون این مؤسسه به‌عنوان آزمایشگاه منتخب استان و دارای شرایط ایزو ۱۷۰۲۵ بازدید کرد.

علی داودی در این بازدید ضمن قدردانی از همکاری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با سازمان استاندارد، به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر در کنترل کیفیت محصولات و خدمات پرداخت و از همکاری این شرکت با سازمان استاندارد در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی قدردانی نمود.

وی همچنین به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش نیشکر در کنترل کیفیت شکر تولیدی کارخانه‌های نیشکری، کنترل شکر ورودی به خوزستان و کارگاه‌های بسته‌بندی قند و شکر استان اشاره کرد و در ادامه به شرح روند ارزیابی آزمایشگاه‌ها توسط ارزیابان مرکز ملی پرداخت.

مدیرعامل مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر نیز ضمن تبریک اخذ گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵، بیان کرد: استانداردسازی عملیات‌ها و فرایندهای کشاورزی، صنعت و آزمایشگاه‌های مرتبط با آن دو بخش در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، همواره در دستور کار این مؤسسه است.
آقاجان بهادری افزود: تدوین کتاب «مجموعه دستورالعمل‌های عملیات زراعی تولید نیشکر» مشتمل بر استانداردهای عملیاتی و فرایندی، تولید نیشکر در خوزستان، در این راستاست.

همچنین در این بازدید، مسعود جوینده‌کار معاون تحقیقات و پایش صنعت و زینب عباباف رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر، به تشریح بخش صنعت و آزمایشگاه‌های مربوطه، توانمندی، امکانات، تجهیزات و مستندات آزمایشگاه‌ها پرداختند.

رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر در تشریح روند اخذ این گواهینامه، گفت: پس از بازرسی و ارزیابی به‌عمل‌آمده توسط ممیزان مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران، از آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، این آزمایشگاه موفق به اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت (ISO IEC/17025) در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و ملاس شد.

بر اساس این گزارش، حفظ و نگهداری اعتماد به زنجیره تأمین، اطمینان‌پذیر بودن نوآوری و فنّاوری جدید و رفع موانع تجارت از دلایل نام‌گذاری روز جهانی تأیید صلاحیت است که توسط مجمع بین‌المللی تأیید صلاحیت و اتحادیه همکاری تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌ها برای اعتباربخشی ایجاد شده است.

شناسه : 1839 03 تیر 1403 - 22:25 151 بازدید ارسال توسط : خط شهر

ثبت دیدگاه

تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. شما اولین دیدگاه را ارسال نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.