به گزارش خط شهر، بهمن شهریاری امروز یکشنبه ٢۴ بهمنماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دستور قانون که مصوب مجلس شورای اسلامی است اجازه دارد تحت عنوان ماده ۲۰ عمل کند و در یکی از مصوبات اصلی و قانونی اختیاراتی به ستادهای کشور و استانها داده که اعضای ماده ۲۰ تصمیمگیران هر شهرستان هستند.
وی افزود: مصوبات ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر برای تمام دستگاهها لازم اجرا بوده و اگر مسئولی نسبت به این مصوبات اهتمام نداشته باشد بهعنوان کسی که قانون را رعایت نکرده است مورد پیگرد قرار میگیرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: بهمنظور جلوگیری از تخلفات همه دستگاهها ملزم به تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر هستند و رئیس آن شورا رئیس دستگاه و دبیر آن با نظر ستاد امر به معروف انتخاب میشود.
وی گفت: متأسفانه ۶٠ درصد از تخلفات، انحرافات و ناهنجاریها متوجه دستگاههای دولتی است که علت آن بیتوجهی به راهاندازی ساختاری شرعی و قانونی است.
شهریاری تشریح کرد: ۳۳ دستگاه ماموریت دارند پای فریضه الهی واجب امر به معروف و نهی از منکر باشند و شورایعالی انقلاب فرهنگی ماموریت تمام دستگاهها را ابلاغ و مشخص کرده است.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر ریل تمام شریعتها است، افزود: در ستاد احیا ١۶ عرصه داریم که فقط یکی از آنها حجاب و عفاف است، مسائلی مانند محیط زیست، بهداشت، مسئولین، مشکلات اداری، و نظایر آن نیز وجود دارند و مردم میتوانند در این موارد به ما کمک کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان گشت ارشاد مسئولین را شامل مسئولین گذشته نیز دانست.
منبع خبر: ایلنا
ثبت دیدگاه