به گزارش خط شهر، یکی از مشکلات ناشی از عملیات حفاری، پسماندهای هیدروکربوری است که یک شرکت دانش بنیان برای حفاظت از محیط زیست توانسته فرآیندی را برنامه ریزی کند که این پسماندها را برای محیط زیست بی خطر می سازد.
پویان رحمتی مدیرعامل شرکت عماکو در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در نمایشگاه بین المللی اهواز در جمع خبرنگاران در این باره اظهار کرد: وقتی عملیات حفاری رخ می دهد میزان زیادی پسماند هیدروکربوری وارد محیط زیست می شوند. یکی از مزایای روشی که این شرکت نسبت به سایر روش ها که با عملیات تثبیت آلودگی را کنترل می کنند، استفاده از باکتری بومی نفت خوار است.
وی افزود: با شناسایی سویه باکتری های بومی نفت خوار با توان بالای پالایش بیولوژیک، توانستیم راهی برای پالایش بیولوژیک آلاینده های نفتی پیدا کنیم.
مدیرعامل شرکت عماکو با بیان اینکه باکتری ها روی بستر باگاس بسته بندی می شوند، عنوان کرد: همه تجهیزات و مخازن ما بومی سازی شده است.
رحمتی ادامه داد: یکی از مهمترین دستاوردها شرکت این است که در مکان های که طراحی برای سیستم پسماندی نشده می توانیم کار را اجرا کنیم که باعث می شود هزینه های ساخت لوکیشن کاهش پیدا کند.
مدیرعامل شرکت عماکو افزود: در همه دکل ها میتوانیم مستقر شویم و عملیات رفع آلودگی پسماندها را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر با ۳ شرکت قرارداد داشته و ۷ پکیج فعال با ۱۵۰ نفر پرسنل داریم که با توجه به بازار کار در سال آینده پیش بینی میکنیم تعداد پرسنل به ۳ برابر افزایش یابد.
«۸۰ میلیارد تومان از شرکت های مختلف طلبکاریم»
مدیرعامل شرکت عماکو در ادامه گفت: بخشنامه ای برای جهش تولید آمد که در آن شعبه ای ویژه برای مطالبات شرکت های دانش بنیان در دادگاه در نظر گرفته شده بود اما همچنان بعد از یک سال و ۶ ماه مطالبات ما هنوز پرداخت نشده است.
وی افزود: حدود ۸۰ میلیارد تومان معوقات از سوی شرکت های پروژه ۲۸ مخزن داریم که اگر پرداخت شود می توانیم به کارها و نوآوری های جدیدتر فکر کنیم.
رحمتی ادامه داد: عمده معوقات از شرکت های وابسته به بنیاد مستضعفان و قرارگاه خاتم الانبیا است که سبب شده حقوق پرسنل شرکت ۳ ماه عقب بیافتد.
ثبت دیدگاه