حدیث روز
متن حديث

یکشنبه، 4 آذر 1403 Sunday, 24 November 2024 ساعت آمار کلی سايت
تعداد کل نوشته ها : 1938 تعداد خبرهای امروز : 1 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0
×

آغاز مطالعات گردشگری دریایی و روستایی در خوزستان

بنابر اعلام اداره کل میراث فرهنگی خوزستان، با آغاز برنامه جامع مطالعات گردشگری دریایی و روستایی استان خوزستان شناسایی و بررسی بیش از ۲۰۰ روستا در این حوزه در دستور کار قرار گرفت.

پ
پ

محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خوزستان با اشاره به موضوع بالا اظهار کرد: یکی از موضوعات و مشکلات عمده در حوزه گردشگری نبود مطالعات و برنامه‌های بالادستی بود که در تلاش هستیم با برنامه‌ریزی مشکلات این حوزه را حل کنیم.

  به گزارش خط شهر او افزود: در این زمینه برنامه جامع مطالعات گردشگری دریایی و روستایی در استان آغاز شده تا بتوانیم گردشگری را در این ۲ بخش در خوزستان فعال کنیم.  مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خوزستان بیان کرد: در زمینه گردشگری دریایی، پنج شهرستان ساحلی و در حوزه گردشگری روستایی، تا به حال براساس معیارها، ۲۳۰ روستا شناسایی و مطالعات آن‌ها انجام شده است. 

گردشگری روستایی شامل انواع گردشگری با برخورداری از تسهیلات و خدمات رفاهی در نواحی روستایی است و امکان بهره‌مندی از منابع طبیعی و جاذبه‌های طبیعت را همراه با شرکت در زندگی روستایی و کار در مزرعه و کشاورزی فراهم می‌آورد.

  ارسطوزاده با اشاره به بررسی ۲ طرح گردشگری برای دریافت مجوزات لازم و تخصیص زمین در استان، اضافه کرد: در این بین، شهرک گردشگری ساحلی سریم ماهشهر با سرمایه‌گذاری ۳۲۰۰ میلیارد تومان در صورت اجرا می‌تواند برای سه‌هزار نفر اشتغال ایجاد کند؛ این طرح در زمینی به مساحت ۵۰۰ هکتار در ساحل خلیج‌فارس و در قالب دو فاز اجرایی می‌شود. 

وی با بیان این‌که اولین برف پاییزی کشور در استان خوزستان می‌بارد، گفت: در این راستا یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی به دنبال احداث تله‌کابین در سرقوچ باغملک و شهرک گردشگری در این بخش است که با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد تومانی برای دو هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند. 

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خوزستان خاطرنشان کرد: این طرح شامل سه ایستگاه و در زمینی به مساحت ۸۳ هکتار اجرایی می‌شود و طول آن هشت کیلومتر است که می‌تواند به عنوان بزرگترین تله‌کابین خاورمیانه فعالیت کند.  ارسطوزاده یادآور شد: حفظ محیط ‌زیست در حوزه اجرای طرح‌های گردشگری طبیعی، شرط اول و در اولویت کار ما است. 

به مجموعه فعالیت‌های تفریحی که در محیط‌های دریایی دور از ساحل توسط گردشگران انجام می‌شود گردشگری دریایی می‌گویند.

این نوع گردشگری از نظر اهمیت از گردشگری ساحلی متفاوت است. هرچند شباهت‌هایی بین این نوع گردشگری و گردشگری ساحلی وجود داشته باشد؛ نوع فعالیت‌های تفریحی در گردشگری دریایی بیشتر در آب‌های عمیق و دور از خشکی انجام می‌گیرد و به تجهیزات و امکانات و آموزش‌های ویژه ای نیاز دارد. 


منبع خبر: ایسنا
شناسه : 1057 09 آبان 1402 - 12:33 172 بازدید ارسال توسط : خط شهر

ثبت دیدگاه

تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. شما اولین دیدگاه را ارسال نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.