امروز سه شنبه دوم آبان ماه در نشست خبری با حضور دکتر محمد رضا رضایی مدیر کل بیمه سلامت استان خوزستان در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خط شهر، امروز سه شنبه دوم آبان ماه در نشست خبری با حضور دکتر محمد رضا رضایی مدیر کل بیمه سلامت استان خوزستان در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان برگزار شد.
دکتر رضایی به تاریخچه بیمه سلامت اشاره کرد که در سال ۱۳۷۳ تشکیل شد و درسال ۱۳۹۱ از نام بیمه خدمات درمانی به نام بیمه سلامت تغییر نام پیدا کرد. ایشان اشاره کرد که تقریبا نیمی از جمعیت استان خوزستان تحت پوشش این بیمه هستند. جمعیت دومیلیون و ۶۰۰ هزار نفری در استان خوزستان تحت پوشش این بیمه قرار دارند که صندوق کارکنان دولت رسمی ۳۰۰ هزار نفر هستند و مابقی این جمعیت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی میباشند.
مدیر کل بیمه سلامت استان خوزستان گفت؛ شاخص بیمه و بیمه سلامت عملکردهای مطلوب دولت سیزدهم مییاشد.که تا به امروز ۵ دهک اول جامعه تحت پوشش بیمه ایی قرار گرفتند.سازمان رفاه به طور اتوماتیک تمامی کسانی که بیمه نداشتند را به سازمان بیمه سلامت معرفی کرده و همه ی جمعیت بیمه نشده کشور امروز بیمه هستند که البته جمعی هم از خبر که بیمه سلامت شده اند بی اطلاع هستند.
در ادامه افزود؛ بیمه شدگان میتوانند هم به مراکز دولتی و هم به مراکز خصوصی مراجعه کنند. صد مرکز ترک اعتیاد در استان با بیمه سلامت قرارداد داردو ۲۲۰ داروخانه ، ۱۵۰ بیمارستان ، ۷۰۰ پزشک ، ۱۰۰ درمانگاه و مراکز توانبخشی و فیزیوتراپی.
در ادامه مدیر کل سازمان بیمه سلامت به تفاهم نامه ایی که سال گذشته با سازمان بهزیستی در خصوص پوشش توانبخشی بیماران اوتیسم و معلولان جسمی اشاره کرد.که بیمه سلامت ۷۰ درصد هزینه های توانبخشی این بیماران را متقبل شده است.
در ادامه افزود که ۵۲ هزار نفر در استان جز بیماران نشان دار شناخته شده اند که خدمات ویژه ایی به آنها ارائه خواهد شد. خبرهای خوبی در حوزه خدمات روانشناسی و مشاوره در چند روز آینده در سامانه این خدمات تعریف خواهد شد و بیمه شدگان بیمه سلامت میتوانند از این خدمات تحت پوشش بیمه سلامت برخوردار شوند.
دکتر رضایی در ادامه خاطر نشان کرد که ما علاقه بسیاری برای قرارداد با مراکز بینایی سنجی و شنوایی سنجی داریم تا بیمه شدگان به راحتی بتوانند از این خدمات در سطح استان برخوردار شوند. ۲۵ درصد خدمات تحت پوشش بیمه سلامت سرپایی هستند و مابقی خدمات به شکل بستری به بیمه گزاران ارائه میشود.
هیچ کس در استان نباید بدون پوشش بیمه ایی باشد؛ شهروندان به سامانه ستاره ۱۶۶۶ مربع مراجعه کنند و از وضعیت پوشش بیمه ایی خود مطلع شوند.و هر یک از هم استانی تحت پوشش بیمه سلامت نبود به سامانه بیمه سلامت مراجعه کرده و یا از طریق دفاتر پیشخوان نسبت به ثبت نام خود اقدام نماید.بدون اینکه لازم باشد هزینه ایی برای بیمه بپردازد.افرادی که به طور خودکار تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند در هنگام بستری ۵ درصد هزینه بستری را خواهند پرداخت و مابقی بیمه شدگان سلامت ۱۰ درصد هزینه بستری را خواهند پرداخت.
در ادامه افزود، اتباع بیگانه هم تحت پوشش بیمه سلامت هستند که آنها حق بیمه دوبرابری پرداخت میکنند که شامل اتباع آسیب پذیر و اتباع غیرآلی پذیر میشوند که آسیب پذیرها را اداره اتباع حق بیمه شان را پرداخت میکند و غیرآسیب پذیرها را هزینه پرداخت بیمه شان بر عهده خودشان است. ۴ هزار نفر اتباع بیگانه در استان تحت پوشش بیمه سلامت میباشند.
در ادامه دکتر رضایی به هزینه هایی اشاره کرد که شامل بیمه سلامت نخواهند شد از جمله تصادفات ، انواع نزاع ها ،و حوادث حین کار در کار ساخت و سازها که هم شامل اتباع و هم شامل شهروندان میباشد. در ادامه اشاره کرد که یک درصد ارزش افزوده در بهداشت روستاها هزینه میشود. ۷۰ هزار میلیارد اعتبار امسال بیمه سلامت بوده که نسبت به سال قبل دوبرابر شده که جای امیدواری دارد.
خدمات ناباروری هم جز پوشش بیمه سلامت قرار گرفت
از دو سال قبل با تلاشهای فراوان خدمات به زوجین که نابارور هستند خدمات به آنها از طریق بیمه سلامت ارائه میشود که ۱۵۰۰ زوج در استان خوزستان تحت درمان ناباروری هستند. در ادامه به طرح پزشک خانواده پرداخته شد که در آینده در صورت ارائه این خدمت خانواده ها فقط با پرداخت ۹ هزار میتوانند از طریق پزشک خانواده ویزیت شوند که خبر بسیار خوبی است...
تلاش ما در سازمان بیمه سلامت ارائه بیشتر و بهتر خدمات به بیمه شدگان است که با بیشتر شدن بخش های خصوصی به این هدف میرسیم...
خبرنگار : اعظم صمدزاده