معاون بازرگانی بخش نفت و گاز گروه مپنا از اجرای طرح افزایش تولید و بهرهبرداری از میادین پارسی و پَرنج با هدف افزایش ۳۳ هزار بشکهای تولید نفت توسط مپنا خبرداد.
به گزارش خط شهر، رحیم حسن نژاد معاون بازرگانی بخش نفت و گاز گروه مپنا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گروه مپنا فعالیت خود را از سال ۱۳۷۲ آغاز و با ۳۰ سال تجربه در حوزههای مختلف کشور با بیش از ۷۰ شرکت در حال فعالیت است.
وی افزود: مپنا فعالیت خود را در ابتدا از نیروگاه آغاز کرد و سپس به مرور در دیگر حوزهها مانند نفت و گاز، پتروشیمی و در حال حاضر نیز در حوزه سلامت فعالیت میکند.
معاون بازرگانی بخش نفت و گاز گروه مپنا ادامه داد: فعالیت گروه مپنا در خوزستان بیشتر در حوزه نیروگاهی بوده که علاوه بر آن سالیان زیادی در حوزه توسعه میادین نفت و گاز با بیشتر شرکتها همکاری دارد.
وی با تاکید بر فعالیت گروه مپنا در حوزه دانشبنیان اضافه کرد: بخش نفت و گاز مپنا از شروع فعالیت خود با اتکا به توانمندیها و تجارب بالای مدیریتی گروه در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رشد روز افزونی را تجربه کرده است.
حسننژاد گفت: گروه مپنا در پروژههای مختلف نظیر توسعه میادین حفاری در دریا و خشکی، احداث واحدهای فرآیندی پایین دستی، تاسیسات جانبی یوتیلیتی، ساخت مخازن و طراحی و تولید تجهیزات استراتژیک همچون توربو کمپرسورهای مورد استفاده در خطوط انتقال گاز و فرآیندهای پالایشگاهی و اسکیدهای اندازهگیری نفت فعالیت خود را گسترش داده است.
وی تاکید کرد: در راستای دستیابی به این هدف ارزشمند، گروه مپنا به منظور تحقق بخشی به سیاستهای توسعهای خود در جهت بومیسازی تکنولوژیهای صنعت نفت و گاز، اجرای پروژهها و بومی سازی ساخت تجهیزات اصلی این حوزه گامهای اساسی برداشته است.
معاون بازرگانی بخش نفت و گاز گروه مپنا در ادامه مطلب فوق اضافه کرد: در چشماندازی چنین گسترده از عرصههای کسب و کار، مپنا با حضور در بازار سرمایه اهرمهای جدیدی به منظور تجهیز منابع مالی و مشارکت بخش خصوصی در پرتو اهداف شرکت پیش بینی کرده است و کسب رضایت فراگیر مشتریان با اجرای مستمر برنامههای ارتقای خدمات و محصولات رویکرد نوین بازاریابی گروه مپنا است.
وی در ادامه در خصوص طرح توسعه و بهرهبرداری میادین پارسی و پَرنج توضیح داد: هدف از اجرای این طرح افزایش تولید و بهرهبرداری از میادین پارسی و پرنج با هدف افزایش ۳۳ هزار بشکهای تولید نفت از میزان ۵۲ هزار بشکه فعلی به ۸۵ هزار بشکه است.
حسننژاد بیان کرد: پروژههای توسعه و بهرهبرداری مخزن شوریجه برای غلبه بر اوج مصرف گاز در فصل سرد و جبران تقاضای گاز طبیعی، طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی دانان با هدف افزایش تولید میدان از هشت هزار به ۱۹ هزار بشکه در روز، توسعه میدان گازی پارس جنوبی در فازهای مختلف، ۱۰۰ واحد توربو کمپرسور برای خطوط لوله سراسری گاز ایران و علمیات لرزه نگاری سه بعدی میادین نفت و گاز و بسیاری از پروژههای دیگر از جمله پروژهها و تجربیات مهم گروه مپنا هستند.
وی در پایان گفت: شرکتهای نیرپارس، توسعه نفت و گاز مپنا، حفاری مپنا، مشاوران انرژی تهران، مجتمع پتروشیمی پارسیان مپنا و شرکت فرآورش و ذخیره سازی گاز شوریجه سرخس شرکتهایی هستند که در زیرمجموعه گروه مپنا در حال فعالیت هستند.