گروه : اقتصادی
ساعت : 20:22
شناسه : 1465
تاریخ : 11 دی 1402
رویش آهن از دل گوزل دره خط شهر گزارش می‌دهد؛ رویش آهن از دل گوزل دره

گوزل دره روستایی در زنجان که از دل آن سنگ آهن می‌روید و تب تولید در شرکت فولاد خوزستان را داغ‌تر کرده و قسمت کوچکی از بازار فولاد کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خط شهر، امروز دوشنبه ۱۱ دی‌ماه اصحاب رسانه خوزستان، زنجان و تهران بعد از نشست خبری با مدیرعامل شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان از معدن تازه تملک شده شرکت فولاد خوزستان در گوزل‌دره زنجان بازدید کردند.

در شرایطی که تا سال‌های آینده ذخیره سنگ آهن کشور پایان می‌یابد، تامین مواد اولیه برای شرکت‌های فولادی بسیار حائز اهمیت است و برای افزایش تولید و تحقق چشم‌انداز فولادی کشور ورود این شرکت‌ها به حوزه معدن و تملک‌ آن‌ها بسیار با مهم است.

گام بلند فولاد خوزستان در معدن‌داری

شرکت فولاد خوزستان برای تحقق هدف تولید ۱۳.۶ میلیون تُنی خود در سال ۱۴۱۰ به این نتیجه رسید که این هدف تنها با افزایش تامین خوراک و سنگ آهن محقق خواهد شد؛ به همین منظور در دی‌ماه سال ۱۴۰۰ با تاسیس شرکت توسعه معادن، فولاد خوزستان گامی بلند در حوزه معدن‌داری برداشت.

این شرکت در سال ۱۴۰۱ بعد از بررسی ۱۸ معدن اقدام به تملک ۲ معدن در استان زنجان کرد که معدن گوزل دره در حال استحصال و معدن دیگری نیز در آستانه دریافت پروانه بهره‌برداری است.

تضمین تحقق چشم انداز ۱۴۱۰ فولاد خوزستان با ورود به حوزه معدن

فعالیت‌های این شرکت اکتشاف، استخراج، بهره‌برداری و تامین پایدار مواد اولیه شرکت فولاد خوزستان است که در اولین قدم خود با اکتشاف و بهره‌برداری از معدن گوزل‌دره جانی دوباره به شرکت فولاد خوزستان بخشید تا افزایش تولید و نزدیک شدن به چشم‌انداز ۱۰ ساله خود را به پشتوانه این معدن بیش از پیش تضمین کند.

از اهداف استراتژیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان تامین پایدار مواد اولیه گروه فولاد خوزستان، خرید، تملک و مشارکت در محدوده‌های دارای پتانسیل معدنی، توسعه فعالیت‌های معدنی شامل اکتشاف، استخراج و فرآوری و اشتغالزایی و ارتقاء کیفیت رفاهی و زندگی مردم منطقه است.

ابن شرکت در نظر دارد تا سال ۱۴۱۰ از نظر ارائه خدمات مواد معدنی در رده بندی پنج شرکت اول کشور قرار بگیرد.

منفعت این شرکت تنها به گروه فولاد خوزستان نمی‌رسد و روستای گوزل‌دره (در زبان ترکی به معنی دره زیبا) که این معدن را در دل خود جا داده توانسته به واسطه آن ۷۷ نفر از جوانان روستا را مشغول به کار کند.

حالا گوزل‌دره به روستایی تبدیل شده که از دل آن سنگ آهن می‌روید و تب تولید را در فولاد خوزستان داغ‌تر کرده و قسمت کوچکی از بازار فولاد کشور را به خود اختصاص داده است.

به گفته مدیران شرکت فولاد خوزستان این مسیر همچنان ادامه دارد و بررسی معدن‌های دیگر برای تملک در حال انجام است تا کوره‌های این شرکت در مسیر تحقق چشم‌انداز از همیشه پُرتر و داغ‌تر باشند.

خبرنگار: سروش یوسفی