مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در فاز دو پادادشهر اهواز ، باحضور مسئولان استانی، و داوران جشنواره و شرکت کنندگان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خط شهر امروز بیست ونهم آبان ماه ، آیین باشکوه اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان در میان استقبال شرکت کنندگان در اهواز اجرا شد.
در این جشنواره در سطح کشوری ۱۶ هزار اثر به جشنواره های استانی ارسال شده و داوری شدند. آثار منتخب راه یافته به جشنواره استانی استان خوزستان ۴۲ اثر بودند که آثار به داوری داوران خوب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رسیدند و منتخبین جشنواره جایزه دریافت کردند.
جشنواره با خوانش بیانیه جشنواره توسط سرکار خانم رحیمی داور جشنواره آغاز شد. در ادامه کلیپی از بچهای مظلوم غزه با شعار هر روز در قلبم برایت نامه مینوسم آجر شد. درادامه مدیر کل کانون پرورش فکری استان خوزستان به ایراد سخن پرداختند.
در ادامه معاون سیاسی فرمانداری جناب آقای رضوانی به اهمیت قصه گویی در استان خوزستان و ظرفیت های خوب وغنی استان خوزستان در زمینه قصه های سنتی پرداختند.
در ادامه جشنواره مراسم اهدای جوایز را داشتیم که در وسط مراسم خدام بارگاه امام رضا ع مراسم اهدای جوایز را به پرچمی از بارگاه این امام همام مزین نموده و مراسم را نورانی کردند. در ادامه مراسم اختتامیه بقیه جوایز اهدا شد و از تمامی دست اندرکاران این جشنواره تقدیر و تشکر شد. اسامی برندگان جشنواره به شرح ذیل میباشد:
به گزارش خط شهر پس از رقابت دو روزه قصهگویان خوزستانی در گروههای "نوجوانان"، "بزرگسالان" و "پدربزرگها و مادربزرگها" در بخشهای ملی، آیینی- سنتی، برگزیدگان مرحلهی استانی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی خوزستان و در 29 آبان ماه 1402 معرفی شدند.
بر اساس این گزارش و با اعلام هیئتداوران، «بهنوش بساک کاظمی»، «زیبا علیخانی» و «فرحناز رحمتی»، در بخش ملی، عنوانهای برگزیده اول تا سوم گروه نوجوانان به ترتیب فاطمه عبادی با قصه «مشک و گلو» از هندیجان، زینب طیبی با قصه «تویزه پادشاهی» از هندیجان و ترنم صید میرزاوند با قصه «پرچمدار» از اندیمشک اختصاص یافت و عنوان شایستهی تقدیر این بخش به نرگس بحرکانی با قصه «گوش دراز» از هندیجان را کسب کرد.
در بخش ملی، گروه بزرگسالان به ترتیب نفر اول تا سوم؛ آسیه رحمتی با قصه «سی فلرا آبادون» از اندیمشک، زینب مقدم با قصه «گرگیعان» از بندر امام خمینی (ره)، مرضیه عویدی با قصه «دلم یک دوست میخواهد» از اهواز شدند و عنوان شایستهی تقدیر این بخش را لیلا زکی از اهواز، انیسه وحیدی از مسجدسلیمان، زهره بادره از اندیکا، سکینه شنبدی از هندیجان، عظیم حربیان از دزفول، زهره فرازمند از باغملک، افسانه ملک هدایت از اهواز و پیمان قنواتیان از هندیجان، به خود اختصاص دادند.
هیئتداوران در بخش ملی، گروه پدربزرگها و مادربزرگها، رحیم اسکندری با قصه «جولهری» از اهواز را شایستهی تقدیر معرفی کردند. بر اساس این گزارش، در بخش آیینی -سنتی با اعلام هیئتداوران، «مدینه خورشیدی»، «زیبا علیخانی»، «فرحناز رحمتی»، در بخش گروه نوجوانان، ابوالفضل صفاری زاده با قصه «اکوان دیو» از اهواز، زهرا حیات داودی با قصه «رزم رستم و اشکبوس» از آبادان و دونا فرجی با قصه «خوان چهارم» از شوشتر عنوان برگزیده این بخش از جشنواره را به دست آورد و ستایش بهداروند با قصه «نبرد بیژن و گرازان» را شایسته تقدیر شناخته شدند.
همچنین در بخش آیینی- سنتی از بین شرکتکنندگان بزرگسال امین کریمیان با قصه «رستم و اشکبوس» از اهواز، نسرین محمودی با قصه «آرش کمانگیر» از شوشتر و حورا تیلا با قصه «تبر» از آبادان رتبههای اول تا سوم را از آن خود کردند. جایزه ویژه لبخند مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی خوزستان نیز به علیرضا روشنضمیر با قصه «خداداد» از هندیجان رسید.
در بخش «بچههای غزه» نیز از سوی هیئتداوران؛ آسیه رحمتی با قصه «زیر درخت زیتون» از اندیمشک، لیلا رحمانیان با قصه «سرباز کوچک» از اهواز و سکینه شنبدی با قصه «خوابی به زیبایی درخت زیتون» تقدیر بعمل آمد.
در بیانیهی هیئتداوران مرحلهی استانی این جشنواره در خوزستان، آمده است: قصهها میآیند و میروند و در دلوجان ما مینشینند، قصه همان هویت و فرهنگ ماست که آئینها و سنتهای ما را که ریشه در یک آبوخاک داریم بیان میکند و در یک کلام قصهها راهنمای جهاد تبیین روشنکنندهی مسیر هستند و قصهگوها بر شانههایشان وظیفهی مهم و سترگی را حمل میکنند.
اختتامیه مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی با شعار "با قصه لبخند بسازیم" بعدازظهر از امروز 29 آبان ماه 1402 با حضور مجازی فروهر معدنی مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون کشور، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار اهواز، معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان، معاونت فرهنگی اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان، حبیب آل کرد سرپرست اداره کل کانون خوزستان، معاون فرهنگی کانون خوزستان، کارشناسان، مربیان و شرکتکنندگان این مرحله از جشنواره برگزار شد.
خبرنگار: اعظم صمدزاده