به گزارش خط شهر، امروز پنجشنبه ششم مهرماه نشست خبری مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان با اصحاب بسیج رسانه خوزستان برگزار شد.
سجاد بهمئی رئیس سازمان بسیج رسانه خوزستان در این نشست ضمن اشاره به پیشرفتهای این شرکت در طرحهای توسعهای گفت: اصحاب رسانه به عنوان یک راوی باید به دنبال انتشار دستاوردهای انقلاب اسلامی باشند.
وی با اشاره به تدوام اردوها و تورهای راهیان پیشرفت، افزود: اردوهای راهیان پیشرفت حرکت زمینه ساز برای امید آفرینی جامعه است.
رئیس سازمان بسیج رسانه خوزستان ادامه داد: به دنبال این هستیم که با همیاری راویان پیشرفت دستاوردهای جوانان و نخبگان کشور را به تصویر بکشیم.
در ادامه حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان با اشاره به ساخت بخش عظیم پالایشگاهها بعد از انقلاب اسلامی اظهار کرد: تاسیسات پالایشگاه نفت آبادان در زمان جنگ تحمیلی حدود ۶۰ درصد آسیب دید و فعالیت آن مختل شد ولی هشت ماه بعد از جنگ یعنی در فروردین ماه ۱۳۶۸ فعالیت خود را با ظرفیت ۱۳۰ هزار بشکه از سر گرفت.
وی با بیان اینکه بعد از مدتی ظرفیت پالایشگاه به ۳۶۰ هزار بشکه رسید، افزود: طرح توسعهای این پالایشگاه در سه فاز طراحی شد که فاز اول در سال ۱۳۸۵ به بهرهبرداری رسید.
قیم گفت: فاز دوم این پالایشگاه به طور موقت متوقف ولی فاز سوم که شامل واحد بهینه سازی برای تامین بنزین بود در سال ۱۳۹۰ راهاندازی شد و در آن زمان کشور وارد تحریمهای سنگین شده بود که با این فاز کشور از تحریم بنزین نجات یافت.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۱ نیز با تلاش متخصصین این پالایشگاه به فاصله یک ماه توانستند بنزین مخصوص پهبادها را تولید کنند و ایران را به عنوان یکی از هشت کشور سازنده این بنزین معرفی و محصول خود را به چند کشور صادر کنند.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان اضافه کرد: فاز دوم این پالایشگاه مربوط به تقطیر بوده که یک واحد یکپارچه ۲۱۰ هزار بشکه است که نمونه آن در دنیا وجود ندارد.
وی در ادامه مطلب فوق گفت: بیش از ۶۰ درصد از این واحد درون کشور ساخته و نصب و راهاندازی آن با توان فنی داخل انجام شد. همچنین سنگینترین قطعات ساخته شده به وزن سه هزار و ۵۰۰ تُن در ایران در این پروژه به کار رفته شده است.
قیم عنوان کرد: با توجه به ظرفیت و توان داخلی طرح اولیه برای افزایش تولید از ۳۶۰ هزار بشکه به ۴۵۰ هزار بشکه در نظر گرفته شده و در سالهای آینده نیز آن را به ۶۴۰ هزار بشکه افزایش خواهیم داد.
وی خاطر نشان کرد: این پالایشگاه تولید روزانه ۱۰ میلیون لیتر بنزین خود را به حداکثر ۲۰ میلیون لیتر و به صورت میانگین ۱۴ میلیون لیتر در روز رساند تا هیچ جای کشور با کمبود بنزین مواجه نشود. همچنین بنزین مورد زائران اربعین حسینی را تامین کردیم.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: در حال حاضر متخصصان این شرکت برای بازسازی پالایشگاهها به دیگر نقاط کشور و حتی کشورهای منطقه میروند و میتوانیم با ظرفیتی که این مرکز دارد پالایشگاه آبادان را به مرکزی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی پالایشگاهی در منطقه و دنیا تبدیل کنیم.
منبع خبر: خط شهر
ثبت دیدگاه