مهندس غلامرضا کمالی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در این مراسم که با حضور ریاست پژوهش و فناوری مناطق نفت خیز جنوب، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گچساران و مجموعه مدیران صنعت نفت و شرکت گچساران برگزار شد با بیان اینکه فرزندان ایران اسلامی محاسبات دشمنان را برهم زدند گفت: به منظور دستیابی به اهداف مندرج درسندچشم انداز و برنامه ششم توسعه کشور و نیز گام دوم انقلاب اسلامی و باتوجه به ظرفیت علمی استان کهکیلویه و بویراحمد تعامل و اشتراک وبهره مندی ازظرفیت های دانشی استان بیش از پیش ضرورت دارد، لذا با نگاه استفاده حداکثری از ظرفیت بومی و علمی استان تفاهم نامه حاضر بین پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران و شرکت بهرهبرداری نفت و گچساران منعقد می گردد.
کمالی در تشریح این تفاهم نامه افزود: موضوع تفاهم نامه عبارت از همکاری در کلیه زمینه های آموزشی، پژوهشی، فناوری، خدماتی و دانشجویی خواهد بود. بررسی، طراحی و اجرای دوره های کارگاهی تخصصی برای بالا بردن مهارت و تخصص افراد بومی، استفاده از تجهیزات و امکانات علمی و آموزشی، همکاری درزمینه تهیه وتبادل اطلاعات علمی، تحقیقاتی و مشاوره ای مورد نیاز، فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در منطقه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، طرح پژوهانه جهت انجام هدفمند تحقیقات با محوریت ارتقاء نوع آوری و ابتکار در تامین نیازهای تحقیقاتی صنعت نفت، واگذاری چالشهای اولویت دار و نیازهای شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران به دانشگاه گچساران و دیگر واحدهای دانشگاهی و فناور استان کهگیلویه و بویراحمد که دارای توانمندی درزمینه های مورد نظر باشند از بخش های مهم و اهداف این تفاهم نامه عنوان شد.
وی تصریح کرد: همکاری با شرکت های دانش بنیان، وبهره گیری از تجربیات و ظرفیت علمی استان جهت حل چالش های این شرکت از درگاه راه حل های فناورانه بدون شک جزو اهداف تعیین شده مدیریت کنونی است؛ ایشان همچنین بر برگزاری رویدادهای فناورانه با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران به عنوان دانشگاه هم زیست با صنعت نفت این استان با هدف حضور موثر متخصصین صنعت و واحدهای دانشگاهی وهمچنین شرکت های دانش بنیان استان کهگیلویه و بویراحمد در راهبری و حل مشکلات از منظر فناوری نیز تاکید نمود.
در پایان مهندس کمالی با تشکر از تلاش های تحول آفرین در حوزه فناوری و پژوهش مناطق نفتخیز جنوب و حل مشکلات سازمان از درگاه این سازمان تقدیر نمود.
در ادامه دکتر محمدگلستان باغ، رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نیز با اشاره به تحول حوزه پژوهش در پیگیری مشکلات و چالش های سازمان بیان کرد: در مدت تنها يك سال تیم جوان پژوهش و فناوری توانست حدود 2 هزارمیلیارد تومان پروژه هاي پژوهشی و باراول با اشتغال وابسته بيش از 1000 نفر را کارسازی نماید.
گلستان باغ خاطرنشان کرد: هشت قرارداد تولید بار اول در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با ارزش مجموع حدود 600 ميليارد تومان منعقد شده است که رقم برآورد شده از صرفه جویی ارزی این پروژهها حدود 12 میلیون یورو است.
رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه بالغ بر 10 بسته فناورانه در آستانه صدور مجوز قرارداد باراول توسط معاونت علمي رياست جمهوري است افزود: ارزش تقريبي این بستههای قراردادی بالغ بر 1800 ميليارد تومان مي باشد.
وی با اشاره به اینکه در حوزهی قراردادهای پژوهشی نيز 33 قرارداد جاری با 16 مرکز تحقیقاتی مجزا امضا شده و 26 پروژه نيز در مرحله انعقاد قرارداد است، تصریح کرد: از ابتداي حضور تا كنون بيش از 240 پیشنهاد پژوهشی و بار اول را از مراکز دانشگاهي و دانش بنیان کشور دريافت و بالغ بر 70 نیاز پژوهشی نيز از مجموعه مدیریتهای مناطق نفتخيز اخذ نموده ايم.
ايشان ادامه داد: چهارقرارداد فرصت مطالعاتی برای اولین بار ازسوی اعضای هیئت علمی دانشگاهها و 10 تفاهمنامه با مراکز علمی، دانشگاهی و دانش بنیان امضا شده است.
در پایان دکتر ارغیش رئیس دانشگاه گچساران ضمن تشکر از مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران و پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب به بیان فعالیت ها و توانمندی های واحدهای فناور این دانشگاه پرداخت و ابراز امیدواری نمود که این تفاهم نامه فصلی نو در شروع همکاری های موثر طرفین در حوزه های مرتبط باشد.
ثبت دیدگاه