غلامرضا روشان در مورد اشتغال زندانیان با بیان اینکه این افراد در کارگاههایی همچون آشپزخانه، آرایشگاه، کارگاههای صنعتی، ساختمانی، کشاورزی، قالیبافی، چرم دوزی، معرق کاری، خیاطی و... مشغول بکار هستند، گفت: حقوق زندانیان شاغل برابر دستورالعمل حقوق و دستمزد ارسالی سازمان زندانها محاسبه و واریز میشود.
به گزارش خط شهر و به نقل از دادگستری خوزستان، مدیرکل زندانهای استان خوزستان، گفت: در راستای تقویت مبانی اشتغال و هم چنین بازپروری زندانیان و هدایت آنان به سمت کسب درآمد پایدار، ۱۵۳۲ زندانی در ۸۰ کارگاه سطح زندانهای استان مشغول بکار هستند که بخشی از این کارگاهها با حمایت برخی از کارآفرینان استان دایر شده است.
روشان بیکاری را یکی مهمترین عوامل سوق افراد به سمت وقوع جرم بیان کرد و گفت: با همکاری بنیاد تعاون زندانیان و هم چنین خیرین، کارگاههای اشتغال در زندانهای سپیدار و مرکزی اهواز با ظرفیت ۲۰۰ نفر تا ۲۲ بهمن سال جاری به بهره برداری میرسد. مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان خوزستان با بیان اینکه مشارکت بخش خصوصی برای بازپروری مددجویان به ویژه در حوزه اشتغال امری ضروری است، افزود: با فراهم کردن فضای کارگاهی و با دعوت از شرکتهای تولیدی و حضور کارآفرینان، موارد موفقی در سطح زندانهای استان در حوزههای تولید سبد، کارگاه UPVC، خیاطی و هسته گیری خرماه در حال فعالیت هستند و نقش مهمی در درآمدزایی افراد شاغل در این حوزهها دارند.
منبع خبر: ایسنا
ثبت دیدگاه